Voor wie is BioCheck geschikt?

BioCheck Almelo richt zich op mensen met (chronische) vermoeidheid, stressgerelateerde klachten en mensen met klachten aan het bewegingsapparaat. Denk hierbij aan een burn-out, ME, fibromyalgie en het chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS).

Daarnaast helpen wij mensen met diabetes type 2, overgewicht, oncologische problematiek en werken wij preventief. Over het algemeen ontkennen of schamen mensen zich in het begin voor vermoeidheidsklachten. Zij verwachten niet dat ook zij last kunnen hebben van deze (fysieke) klachten.

Regelmatig worden deze klachten in beginsel dan ook genegeerd wat kan leiden tot een burn-out en langdurige uitval. Maar juist deze groep mag trots op zichzelf zijn. Zij zijn de harde werkers, hebben doorzettingsvermogen, zijn behulpzaam en resultaatgericht.

Het probleem ligt vaak in het niet herkennen van of toegeven aan de symptomen die hun lichaam aangeeft. Dat is namelijk best moeilijk. Wij zetten ons in om deze groep bewust te maken van hun mogelijkheden en beperkingen om vervolgens te leren handelen op basis van deze informatie zodat zij de juiste keuzes kunnen maken voor zichzelf.

Herken jij jezelf of iemand in jouw omgeving in één van de volgende zaken, dan is BioCheck geschikt voor jou of jouw naaste:

Inzicht in eigen herstel vermogen

Elke dag inzicht hebben in jouw vermogen tot herstel op basis van ons meetsysteem. Als een spiegel zie je wat jouw lichaam je wilt vertellen.

Medisch gevalideerde methode

Fijn om te weten dat de resultaten van de methode en de apparatuur die je volgt zijn gevalideerd in onderzoeken door het Coronel Instituut.

Herstel en vitaliteitsprogramma’s

Onze programma’s zijn niet alleen geschikt voor op het moment dat je uitgevallen bent, maar ook om de balans te behouden voor als je aan het werk bent.